наши проекты: soliton.com.ua | korenix.com.ua | deltacontrols.com/ua | micronet.com.ua | automatyka.com.ua главная | о компании | контакты

главная | новости | решения | каталог | поиск | контакт
   
Дайджест новин ТОВ "СОЛіТОН" #03-2019

 

 
 

 Система контролю мікроклімату Софійського собору

 

Система контролю мікроклімату історичної будівлі Софійського собору створена ТОВ "СОЛіТОН" на основі системи SCADA та бездротової сенсорної мережі з багатофункціональними датчиками.
 


В складі сенсорної мережі застосовані мультифункціональні датчики контролю температури та вологості, вуглекислого газу, освітлення та швидкості повітря компанії Produal. Сенсори обмінюються даними з сервером системи в відкритому субгігагерцовому діапазоні 868.3 MHz через репітери та базову станцію з інтерфейсом Modbus. В складних умовах передачі радіосигналів забезпечений надійний обмін даними. Окрім параметрів мікроклімату система контролює заряд вбудованої батареї датчика та наявність зв'язку між датчиком та базовою станцією. Завдяки низькій потужності передавальних пристроїв забезпечується тривалий термін експлуатації вбудованого джерела живлення.



 

Система SCADA IGSS має високу функціональність для побудови систем моніторингу та забезпечує надійний контроль обміну даними, реєстрацію та візуалізацію параметрів технологічного процесу, формування та обробку звітів, подій та тривог. Модуль трендів системи IGSS забезпечує можливість гнучкої візуалізації великої кількості історичних даних та даних реального часу. Модуль дозволяє масштабувати та порівнювати дані в різних часових інтервалах, експортувати вибрані дані в форматі *.csv, відправляти дані електронною поштою і т.п.
 

 Система SCADA для дата центру КБ "Південне"
Новий обчислювальний центр КБ "Південне" (Дніпро) збудований для моделювання та інженерних розрахунків на новому суперкомп'ютері HP, що має потужність 300 петафлопс.

 

Система моніторингу та управління дата центру побудована на основі системи SCADA PcVue компанією "Сучасні інженерні мережі" (Київ) за підтримки ТОВ "СОЛіТОН".

 

В системах автоматики холодозабезпечення та вентиляції повітря застосовані контролери Click (AutomationDirect), модулі вводу-виводу C|Logline Modbus IO (METZ CONNECT) та SNMP JetIO (Korenix), контролери C2 (СОЛіТОН).

 

Презентація дата центру на YouTube: https://youtu.be/ehrAL33xAt4




 

 

 Smart Home - система управління для приватного будинку
 

Реалізований проект Smart Home - системи автоматизованого управління вентиляцією, зволоженням повітря та тепловим насосом приватного будинку.

Візуалізація параметрів та дистанційне управління виконується через смартфон.

 

В рамках проекту нами був розроблений сервер системи та виконана інтеграція Wireless ZigBee сенсорів температури та вологості з сервером та пристроями з протоколом Modbus RTU.

 

 

 Проекти наших партнерів - Korenix

Проекти Smart Transportation (Korenix) для транспортних мереж в Австралії, Тайвані та в Китаї.


В проектах використовуються промислові резервовані комутатори Korenix з підтримкою PoE та роз’ємами M12.

 

Презентація на YouTube: https://youtu.be/9NCiGyLcMXg

 



 

 

 Конференція СГЕ-2018
 

На конференції "Системи гарантованого електроживлення 2018" (СГЕ, 16.11.2018р.) співробітники ТОВ "СОЛіТОН" продемонстрували стенд з платформою SilentDefense для кіберзахисту промислових систем управління та систем SCADA.

Крім того, учасникам конференції була представлена презентація з оглядом платформи SilentDefense.

 

 

 

 Новий інтернет-магазин https://automatyka.prom.ua
 

Наш новий інтернет-магазин https://automatyka.prom.ua  адаптований для мобільних пристроїв. В ньому представлені обладнання автоматики, програмне забезпечення та системи управління для підприємств і будівель наших партнерів.

 

   
 
   
 

 

(c) ТОВ СОЛіТОН, ООО СОЛИТОН, SOLiTON Ltd

главная | е-mail для нас | контакт